HANDELSBETINGELSER

GENEREL INFORMATION

Alle priser på Skiltelager.dk er angivet i danske kroner og er Eksklusive moms. 

Der tages forbehold for udsolgte varer, prisfejl, leverandørsvigt, trykfejl samt moms- og afgiftsændringer. 

Du kan betale med Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, via EAN fakturering og normal konto overførsel. 


LEVERINGSBETINGELSER VED FORSENDELSE

Alle varer leveres så vidt muligt med en leveringstid på 1-2 dage. 

Fragtfri levering ved ordre over DKK 995 Ekskl. Moms. Er din ordre på under DKK 995 Ekskl. Moms. opkræver vi et gebyr på DKK 100. 

Dette gebyr dækker alle forsendelses omkostninger i forbindelse med ordren. Ved forsendelse til byer uden fast Broforbindelse aftales fragtprisen individuelt. 

Hvis dine varer ikke bliver leveret til tiden bedes du straks kontakte Skiltelager.dk. 

Hvis varen er mangelfuld ved modtagelse, har du som køber ret til ophævning af købet, afhjælpning eller hvis muligt omlevering. Du bedes i denne forbindelse kontakte Skiltelager.dk hurtigst muligt for en redegørelse. 

TRANSPORTSKADER

Det er kundens ansvar at kontrollere varen for transportskader og straks anmelde det til transportfirmaet som har leveret varen. Evt. Transportskade skal aftales med transportfirmaet og er skiltelager.dk uvedkommen. 


BETALING

DANKORT / KREDITKORT

Du skal være over 18 år og i besiddelse af et gyldigt kreditkort. 

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt, da Skiltelager.dk benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1200 når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. 

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL) og det er således kun PBS der kan læse dem. Hverken Skiltelager.dk eller andre har mulighed for at læse dine data. 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 


FORTRYDELSESRET

Du har  14 dage til at meddele, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur.
Du kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt.
En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Når du udnytter fortrydelsesretten kan dette kun ske, såfremt varen returneres i original emballage, væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. 

Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenlyst at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Du skal selv betale for fragten, når du returnerer varen. 

Du kan fortryde købet ved at nægte at modtage varen, sende den med posten eller leverer den på følgende adresse: 

4ma skilte A/S
Elgårdsvej 14
8370 Hadsten 


Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres. 


REKLAMATIONSRET

Du har efter købeloven altid 24 måneders garanti fra købsdatoen. 

Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. 

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse: 

4ma skilte A/S
Elgårdsvej 14
8370 Hadsten


ØVRIGE FORHOLD

Skiltelager.dk kan ikke gøres ansvarlig for ikke at opfylde sine forpligtelser i forbindelse med udefrakommende faktorer såsom: strejke, lockout, blokade, brand, Force Majeure, fejl i levering fra underleverandør etc. 

Skiltelager.dk er ikke ansvarlig for driftstab, der opstår i forbindelse med manglende levering. 

Aftalen indgås på dansk. 

Du kan få tilsendt en kopi af ordrebekræftelsen, ved at sende en e-mail til info@4maskilte.dk